lunes, 30 de agosto de 2010
BACALLÀ AL PIL - PIL
INGREDIENTS
4 Trossos de Bacallà dessalat
4 Grans d´all tallat a rodanxes
Oli d´oliva
Bitxo ( opcional )
Un pessic d´all i julivert
PREPARACIÓ PAS A PAS
Rentar els trossos de Bacallà i escarfar-los. Treure´ls de l´aigua i posar-los extesos a sobre d´un drap perquè s´escorrin una mica.
Mentres, en una cassola de fang fregir els alls i el bitxo amb una mica d´oli. Afegir-hi els trossos de bacallà amb la pell a sobre del fons de la cassola i anar movent la cassola sense parar durant 10 - 15 minuts per anar traient la gelatina del bacallà.
Per a fer aquesta operació la cassola s´ha de retirar del foc, ja que l´oli conserva la seva escalfor durant força temps. Quan la salsa tingui la consistència d´una maionesa lleugera el plat estarà a punt. Escampar-hi el all i julivert per sobre abans de servir-lo.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
1 comentario:
Hop provaré, Ruskis, segur que serà boníssim. salutacions
Publicar un comentario