Ingredients
* 1 paquet de pa de motlle sense escorça
* 2 llandes de tonyina
* 1 pot de Tomàquet Fregit
* 1 pot de mayonesa
* 3 ous durs
* 1 enciam
* 1 llanda de pebrot morrón
* 1 mica de Avecrem Brou de Pollastre
Preparació
Pas 1º
Folra el fons d'un motlle amb el pa, mulla la base amb el TomàquetFregit. Cobreix amb la tonyina desmicolada barrejat amb un poc de
mayonesa, 1 ou dur picat i unes fulles d'enciam molt trossejadetas, tot
assaonat amb una mica de Avecrem Brou de Pollastre. Feix una segona
capa del mateix i tapa amb una tercera capa de pa.
Pas 2º
Cobreix el motlle amb paper d'alumini i deixa'l en la nevera uneshores. Desmóldalo i cobreix la base i els costats amb mayonesa. Decora amb
l'enciam trossejat, el pebrot morrón i els 2 ous durs restants a rodes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario