INGREDIENTS
5 ous
100 gr sucre
100 gr farina
25 gr mantega
PER EL RELLENO
300 gr pure dolç de castanyes en conserva
150 gr mantega
50 gr sucra glasé
1 vàset petit de ron
PER LA COBERTURE
250 gr xocolata de coberture
50 gr sucre glasé
30 gr mantega
PREPARACIÓ DE LA RECEPTA DE TRONC DE NADAL
Paso 1
Batem el sucre amb els rovells.
Afegirem-hi la farina i la mantega.
Montem les clares i barregem-la, amb molt de cuidado.
Paso 2º
Folrem un motlle amb paper per el forn i hi afegirem-la barrega.
Courem-lo en el forn pre·escalfat a 220'c 5-7 minuts fins que
es comensi a deurir per las vores.
Posar-la massa de coca en un drap de cuina, treurem-hi el paper
i cubrirem-lo ambun drap humit.
Paso 3º
Per prepararna la barrega del tronc, batem en un bol el sucre de
castanyes, la mantega reblandida, el sucre glasé i una copeta de
ron, amb la ayuda de unas varretas.
Posar-hi la crema per sobra de la massa de coca i enrrollar-lo
sobre si mateixa.
A continuació, tallar-li un troç al bie per donarli forma de tronc i
col·loquem junt el tronc principal.
Paso 4º
Trinxem el xocolata i fundim al bany maria junt amb duas cullerades
d´aigua i el sucre glasé. Remoure i pusar-hi la mantega a trossos.
Recubrir-lo tot el tronc amb aquet glaseixat deixar-hi cuajar una
mica i dibuixar unas lineas amb una forquilla, imitan-la corna de un
abra. Decorem el postre amb estels de xocolata, fullas de massapa i
perlas de sucre.
Folrem un motlle amb paper per el forn i hi afegirem-la barrega.
Courem-lo en el forn pre·escalfat a 220'c 5-7 minuts fins que
es comensi a deurir per las vores.
Posar-la massa de coca en un drap de cuina, treurem-hi el paper
i cubrirem-lo ambun drap humit.
Paso 3º
Per prepararna la barrega del tronc, batem en un bol el sucre de
castanyes, la mantega reblandida, el sucre glasé i una copeta de
ron, amb la ayuda de unas varretas.
Posar-hi la crema per sobra de la massa de coca i enrrollar-lo
sobre si mateixa.
A continuació, tallar-li un troç al bie per donarli forma de tronc i
col·loquem junt el tronc principal.
Paso 4º
Trinxem el xocolata i fundim al bany maria junt amb duas cullerades
d´aigua i el sucre glasé. Remoure i pusar-hi la mantega a trossos.
Recubrir-lo tot el tronc amb aquet glaseixat deixar-hi cuajar una
mica i dibuixar unas lineas amb una forquilla, imitan-la corna de un
abra. Decorem el postre amb estels de xocolata, fullas de massapa i
perlas de sucre.
1 comentario:
Em quedo amb la idea de fer-lo tant petitet. Fa com més gràcia, oi?
Publicar un comentario