INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES
300 gr de mollts
1 cullerada de mantega
1 cullerada de vi blanc
unes gotes de fumet de peix
sal
PER A LA VINAGRETA DE TÒFONES
3 cebes tendres
4 tomàquets
3 grans d´´ all
1 manat de julivert
30 gr de tòfona1/2 l de consomé
2 cullerades soperes d´oli d´oliva verge extre
2 cullerades soperes de salsa de soia
sal i pebre blanca
PREPARACIÓ
Talli a filets els molls i posi´ls en paper d´alumini amb la pell a sota. Afegeixi´ls la mantega i ruixi´ls amb el vi blanc, unes gotes del fumet i un mica de sal.
Uneixi els laterals del paper per la part de dalt per formar una bossa(papillote) i fiqui-la al forn 5 minuts. Serveixi els molls acompanyats de la salsa vinagreta de tòfones.
VINAGRETA DE TÒFONA
Renti, peli i talli ben fi les cebes tendres, les tòfones, els tom÷aquets(sense les llevors), els grans d´all i el julivert; barregi tots els ingredients en un bol amb el braç mecànic.
Després afegixi-hi el consomé, l´oli d´oliva, la salsa de soia, el suc de tòfona, sal i pebre, fins que quedi lligat perfectament.
No hay comentarios:
Publicar un comentario