jueves, 4 de diciembre de 2008

SALSA ROMESCO


INGREDIENTS

3 pebrots vermeis secs(nyores)
1 cap petit d´all
2 tomàquets mitjans madurs
un tros de pebrot picant
10 atmellas torrades
1 rebanada de pa torrat
6 cullerades d´oli
2 cullerades de vinagre
sal i pebra

PREPARACIÓ

Remujem els pebrots (nyores) en aigua durant 12 hores. En un bol per el forn lleugerament untat amb oli asa les tomàquets i el cap d´all , hi procurant que no escremint. Escorreu-los pebrots ( nyores), sequeu-los i trelleuli les volvas amb alluda de un gabinet, posarlo en un murter, machaquem junt amb les atmellas, el pebrot picant, els alls pelats, el pa torrat i els tomàquets tambe pelats.

Machaca bè el congunt fins reduirlo a una paste i afegirem el oli i el vinagra poc a poc com si fosi una mahonesa. El salpebrentem, perque la salsa te que hesta lleugerament picant. deixar-lo reposar unas 2 o 3 hores perque maceri bè.

Aquesta salsa es pot sevir indistintament con plats frets o calents. Es molt aprupiada per servi-la amb las clasiques mariscades a la parrilla o simplament amb peix a la planxa.

No hay comentarios: