viernes, 6 de febrero de 2009

TORRIJAS DE SANTA TERESA

Ingredients

* 1 barra de pa del dia anterior
* 2 ous grans o 3 petits
* 1/2 litre llet
* 1 trosset pell de llimona
* 3 cullerades sucre
* 1 culleradetes canyella en pols
* 3-4 cullerades de sucre
* oli d'oliva


Preparació


Pas 1º
Abocar la llet en una casserola, agregar el trosset de pell de llimona
i el sucre i coure fins que comenci a bullir. Just en aquest moment,
retirar-la del foc i deixar-la temperar en un lloc a part.

Pas 2º
Mentrestant, tallar el pa en llesques de dos dits de grossor. Batre els
ous en un bol o un plat profund fins que estiguin bé espumosos.

Pas 3º
Remullar lleugerament les llesques de pa en la llet temperada i
passar-les pels ous batuts. Fregir-les en una paella amb l'oli d'oliva
calenta fins que estiguin orades.

Pas 4º
Escórrer-les sobre paper absorbent de cuina i espolvorearlas amb sucre
i canyella en pols. Servir-les tèbies o fredes.

No hay comentarios: