viernes, 6 de febrero de 2009

CIGRONS AMB BACALLÀ I ESPINACS

Ingredients

* 300 gr.de cigrons cuits
* 4 trossos de bacallà desalado
* 1/2 kg.d'espinacs
* 2 miques de Avecrem Brou de Verdures -30% de sal
* 3 dents d'all
* 2 ous durs
* 1 tassa de farina
* 8 cullerades d'oli d'oliva


Preparació


Pas 1º

Netejar els espinacs, rentar-les i tallar-les grollerament. Saltearlas
en una paella antiadherente durant 3 o 4 minuts, el just perquè soltin
l'aigua. Retirar del foc, escórrer els espinacs i reservar l'aigua que
hagin soltat.

Pas 2º

Enfarinar els trossos de bacallà i fregir-los en una paella amb l'oli
calent. Quan es daurin d'una banda, donar-los la volta amb cura i
deixar que es daurin per l'altre costat.
Retirar el peix de la paella i deixar escórrer sobre paper absorbent de cuina.

Pas 3º

Escalfar l'oli restant en una cassola de fang i sofregir lentament els
alls picats, procurant que no es daurin massa. Afegir els espinacs
cuits, espolvorear amb una mica de Avecrem Brou de Verdures -30% de sal
i ofegar-les uns instants, removent constantment

Pas 4º

Incorporar els cigrons rentats i escorreguts i, si es desitja, l'aigua
dels espinacs reservats. Transcorreguts 5 minuts, afegir a la cassola
els trossos de bacallà i els ous partits per la meitat i coure 3 o 4
minuts més. Apartar del foc, rectificar de saó i servir.

No hay comentarios: