Ingredients (4 persones)
Com s'elabora:
Fonem la xocolata amb la mantega al bany maria.
D'altra banda barregem el rovell d'ou amb el sucre, les avellanes
mòltes i les avellanes trossejades, fins que formin una pasta cremosa i
homogènia. A continuació s'aboca una mica de la xocolata fos en
els motlles. Afegim una culleradeta de la mescla de fruits secs amb el
sucre i el rovell a l'interior de cada motlle. Cobrim novament amb una
mica de xocolata fos. Un cop omplerts els motlles introduïm a la
nevera fins que quedin solidificats. En el moment de servir podem
empolvorar amb una mica de pols de festucs i d'avellanes o amb una mica de cacau en pols.
- 125 g de cobertura de xocolata negra.
- 75 g de mantega.
- 25 g d'avellanes torrades mòltes.
- 30 g d'avellanes torrades trossejades.
- 20 g de sucre moreno.
- 1 rovell d'ou.
- 10 g de festucs pelats.
Com s'elabora:
Fonem la xocolata amb la mantega al bany maria.
D'altra banda barregem el rovell d'ou amb el sucre, les avellanes
mòltes i les avellanes trossejades, fins que formin una pasta cremosa i
homogènia. A continuació s'aboca una mica de la xocolata fos en
els motlles. Afegim una culleradeta de la mescla de fruits secs amb el
sucre i el rovell a l'interior de cada motlle. Cobrim novament amb una
mica de xocolata fos. Un cop omplerts els motlles introduïm a la
nevera fins que quedin solidificats. En el moment de servir podem
empolvorar amb una mica de pols de festucs i d'avellanes o amb una mica de cacau en pols.
No hay comentarios:
Publicar un comentario