jueves, 3 de septiembre de 2009

BOMBONS DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS


Ingredients (4 persones)

  • 125 g de cobertura de xocolata negra.
  • 75 g de mantega.
  • 25 g d'avellanes torrades mòltes.
  • 30 g d'avellanes torrades trossejades.
  • 20 g de sucre moreno.
  • 1 rovell d'ou.
  • 10 g de festucs pelats.

Com s'elabora:
Fonem la xocolata amb la mantega al bany maria.
D'altra banda barregem el rovell d'ou amb el sucre, les avellanes
mòltes i les avellanes trossejades, fins que formin una pasta cremosa i
homogènia. A continuació s'aboca una mica de la xocolata fos en
els motlles. Afegim una culleradeta de la mescla de fruits secs amb el
sucre i el rovell a l'interior de cada motlle. Cobrim novament amb una
mica de xocolata fos. Un cop omplerts els motlles introduïm a la
nevera fins que quedin solidificats. En el moment de servir podem
empolvorar amb una mica de pols de festucs i d'avellanes o amb una mica de cacau en pols.

No hay comentarios: