jueves, 4 de diciembre de 2008

POP EN SALSA


INGREDIENTS

2 pops de 1/2 kg cadascun ( o un de 1 k )
4 cullerades d´oli
1 ceba
2 dents d´alls
1 rameta de julivert
1 rameta de hervas aromaticas ( salvia, romani, rome, llaure)
1 got petit de conyac
3 cullerades de salsa de tomàquet
1 cullerada de ferina
1 got de vi blanc sec
sal i pebre

PREPARACIÓ

Neteja el pop, net i tallat en tires no molt petitas . Culucar el pop en un bol sensa ningun tipos de cundiment i aproparlo al foc durant 5 minuts perque perdi el exces d´aigua que pot tindra.

Escurri-lo els trossos amb un espumadera. Tenan que queda mol ben secs. Calentar el oli en un recipient apart. Agregar-hi la ceba pelada i trinchada, el all pelat i trinchat, el julivert trinchat. Remoure uns segons.

Incurpora la rameta de herbas aromatiques. Cumbe tindral ben lligat amb curdill de cuina per puger-lo llensa despres mes fasilment. Incurpura-lo el pop trinchat i remoure bé. Te que imprecna-lo per cumplert del aroma i sabo de les herbas aromatiques.

Una bagada ben reogat, banya amb el conyac. Espolvoreja la farina per sobra, repartin-lo per tota la superficie. barrega-lo i agrega-hi la salsa de tomàquet i una mica d´aigua, si creus que fa falta.

Agrega-hi el vi blanc sec. Probar-lo el punt de sasunamen i condimenta amb la sal i el pebre. Coura-lo a foc molt baig durant 3 hores, con la cassola tapada.

RECORDA QUE

Es impurtant mantenir-lo en el foc un casso amb aigua bullin. Posar-hi aigua al guisat si se reseca molt i cuantas bagadas sean necesaries. No sempre es posiple regular-lo el foc a la minima intensidad i acho fa que el liquit se evapori mes rapit de lo combenient.

1 comentario:

Humbert dijo...

Té molt bona pinta aquesta recepta... i mira per on, vinc del mercat amb un parell de pops ben macos!! Quin sopar més bo que faré! Gracies per la recpta!