jueves, 4 de diciembre de 2008
CÒCTEL MARISC
INGREDIENTS
per a 4 persones
10 llagostins ( sensa closca, conservar el cap i treure la cua)
2 fulles de llorer
1 tassa de vi blanc
1 cullerada sopera de vinagre
1 bri de safrà ( al gust)
sal i pebra
1 alvocat madur
PER A LA SALSA
2 rovellons d´ous
2 cullerades soperes de suc de llimona
julivert picat
3 tàperes (ben picades)
3 cullerades soperes de mantega
PREPARACIÓ
Posar-hi a coure els llagostins amb aigua, vi, llimona i llorer. Afegir-hi sal i pebre el bri de safrà. Quan tinguin un color rosat, treure del foc i passar-ho a un recipient amb aigua i gel. Escòrrer. Pelar i preparar les meitats del alvocat, untar-les amb el suc de llimona i salpebrejar lleugerament.
Col·locar en un recipient els rovells d´ou i la resta dels ingredients de la salsa i escalfar-ho al bany maria fins que sigui una massa espessa. Afegir una mica de brou de llagonstins. Col·locar l´enciam per sobre de l´alvocat amb la salsa, afegint els llagostins i adornar amb julivert.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario