jueves, 5 de febrero de 2009

CREPES FARCIDES DE CARN

Ingredients

PASTA:

* 2 ous
* 1/4 litrode llet
* 6 cullerades de farina
* 1 cullerada de sucre
* 1 cucharadita de llevat
* el suc de/1 2 llimona
* 1/2 pastilla Avecrem Brou de Carn -30% de sal
* mantega

FARCIT:

* 1/4 Kg.de carn picada
* 150 gr. de formatge mozzarella
* 2 dents d'all
* julivert, orenga i oli
* 1/2 pastilla Avecrem Brou de Carn -30% de sal


Preparació

Pas 1º
Batre els ingredients de la pasta, excepte la mantega, fins a obtenir
una pasta homogènia. En una paella de la grandària de
les crepes, posar un poc de mantega.
Abocar un poc de la pasta fins a cobrir el fons.
Quan estigui quallada, donar-li la volta i reservar.
Repetir l'operació fins a acabar la pasta.

Pas 2º
Barrejar la carn picada amb els alls molt picaditos, les herbes i el
Avecrem Brou de Carn esmicolat. En un poc d'oli, sofregir la carn
donant-li unes voltes. Retirar del foc i agregar la mozzarella a
trocitos.

Pas 3º
Posar un montoncito de la barreja de carn i formatge en el centre de
cada crepe i enrotllar-les. Col·locar en el plat de servir i decorar
amb julivert.

No hay comentarios: