lunes, 9 de febrero de 2009

PASTÍS DE PEBROTS I FORMATGE

Ingredients

* 1 làmina de massa de pasta fullada
* 2 pebrots verds
* 2 pebrots vermells
* 1 ceba petita
* 1 tarrina de formatge de untar
* 3 cullerades de formatge parmesano
* 3 ous
* oli d'oliva
* orenga
* 1 mica de Sazonador Avecrem Pollastre

Preparació
Pas 1º
Rentar els pebrots i tallar-los en tires fines.
Pelar la ceba, trossejar-la i daurar-la
en una paella amb l'oli. Afegir els pebrots,
tapar i ofegar-los a foc lent durant 15 min.
afegir un poc d'aigua si fos necessari.
Retirar del foc i deixar

Pas 2º
Batre els ous juntament amb el formatge
de untar, el parmesano, l'orenga i el Avecrem.
Estirar la pasta fullada i col·locar-lo en un
motlle rodó folrat deixant que les vores sobresurtin.
Punxar el fons amb un tenidor;
emplenar amb el compost d'ou i nive

Pas 3º
Distribuir els pebrots damunt i plegar les
vores de la pasta sobre el farciment.
Introduir el pastís en forn precalentado
a 180ºC. i coure-la durant 30 min. Servir tèbia.

No hay comentarios: