lunes, 9 de febrero de 2009

PASTISSOS DE CARBASSÓ I PERNIL

Ingredients

* Per a 8 tartaletas:


* 2 làmines massa de pasta fullada
* 400 gr.carbassons
* 3 ous
* 1/2 got llet
* 1 cullerada formatge rallado
* 1 dent all
* 2 cullerades tomilllo picat
* 200 gr. pernil serrà
* 4 cullerades oli d'oliva
* pebre
* 1 pastilla de Avecrem Brou de Verdures-30% de sal

Preparació

Pas 1º
Despuntar els carbassons, rentar-los i tallar-los en rodanxes fines.
Saltearlos en una paella antiadherente amb l'oli i la pastilla Avecrem
Brou de Verdures -30% de sal esmicolada, i la dent d'all picat durant
5 minuts, a foc viu. A continuació, espolvorearlos amb la farigola
picada i assaonar-los amb sal i pebre. Retirar del foc i reservar.

Pas 2º
Batre els ous en un bol amb la llet, el formatge rallado i una mica de
sal i pebre. Tallar cada làmina de pasta fullada en 4 discos de 12 cm
de diàmetre, i folrar amb ells uns motlles per a tartaleta de 10 cm de
diàmetre, revestits amb paper sulfurizado. Punxar la base amb un
tenidor, distribuir els carbassons en el fons superposant-los
lleugerament (reservar alguns per a decorar) i abocar damunt el compost d'ou.

Pas 3º
Introduir en el forn precalentado a 200º i coure durant 20 minuts.
Deixar entebeir els pastissos, desmoldarlas i servir-les decorades en
rodanxes de carbassó reservades i les lonchitas de pernil serrà.

No hay comentarios: