lunes, 9 de febrero de 2009

BOLITAS D´ESPINACS

Ingredients

* 1/4 kg espinacs
* 100 gr. ametlles picades
* 1 dent all
* 5 cullerades oli d'oliva
* 1 pastilla de Avecrem Brou de Verdures -30% de sal


Preparació



Pas 1º

Netejar els espinacs, eliminant les tiges. Rentar-les i coure-les en
una casserola amb aigua i 1 pastilla de Avecrem Brou de Verdures -30%
de sal, durant uns 5 minuts. Escórrer-les bé, perquè perdin tot l'aigua
possibles i reservar-les a la calor.


Pas 2º

Pelar i picar l'all. Escalfar l'oli en una paella i freirlo sense
deixar que prengui color. Incorporar els espinacs i saltearlas durant 2
minuts sense deixar de remoure.

Pas 3º
Deixar-les refredar. Donar-los forma de bolita i arrebossar-les amb les
ametlles, pressionant perquè s'adhereixin.

No hay comentarios: