jueves, 30 de abril de 2009

PASTÍSETS DE DOLÇ DE CODONY


Ingredients

* 300 gr farina + 1 cullerada
* 100 gr mantega
* 150 gr dolça de codony
* 1 tassa d'oli de girasol
* 200 gra zúcar
* una mica de sal

Preparació

Pas 1º

Pastar la farina, 75 gr. de mantega, 1/2 got d'aigua i 1/2 culleradeta
de sal. Deixar reposar 5 minuts i estirar-la fins a obtenir 1 cm de
grossor. Untarla amb mantega i espolvorearla amb farina. Doblegar per
la meitat, untar amb més mantega i tornar a doblegar en 4. Deixar-la
reposar 20 minuts i estirar-la fins a assolir 3 mm de grossor.

Pas 2º

Tallar-la en quadrats de 10 cm. de costat. Tallar el codony en dadets
i repartir-los sobre la meitat dels quadrats. Humitejar les vores i
cobrir amb els altres quadrats formant una estrella. Pessigar les vores
i alçar-los un poc per a formar una flor.

Pas 3º

Fregir-los en oli tebi al principi i calent després, banyanlos sovint amb ell. Escórrer-los sobre paper de cuina.

Pas 4º

Fer un almíbar a punt de bri fi amb el sucre cobert d'aigua i banyar
els pastísets. Espolvorear amb dragees de colors i servir tebis i
freds.

No hay comentarios: