* 18 rogajas fines de mortadela
* 3 alvocats
* 1 ceba
* 30 gr. d'ametlla mòlta
* pebre blanc
Salsa Roquefort:
* 250 grams de nata líquida per a cuinar.
* 150 grams de formatge roquefort.
Salsa Roquefort
Per a elaborar la salsa, posem a escalfar la nata líquida i el formatge
roquefort en un cassó a foc suau. De tant en tant li donem voltes al
formatge perquè aquest no es pegui en el fons del cassó. Es deixa
cuinar fins que la salsa adquireixi la densitat desitjada. S'ha de
tenir en compte que, quan es refreda, la salsa tendeix a quedar més
espessa. Si fes falta, posem la salsa a punt de sal. Finalment, li
donem una mica de lluentor amb una cullerada d'oli d'oliva, que
remourem en la salsa perquè aquesta adquireixi homogeneïtzació.
Preparació
Pas 1º
Tallar els alvocats i treure'ls l'os. Posar la polpa en la batedorajuntament amb la ceba molt picada i les ametlles. Afegir la Salsa
Roquefort i barrejar molt bé.
Pas 2º
Assaonar amb una mica de pebre i repartir la barreja sobre les rodanxesde mortadela. Tancar-les formant un cornete i servir acompanyats
d'enciam picat
No hay comentarios:
Publicar un comentario