* 1/2 kg. de xampinyons
* 1 Ceba gran
* 2 cullerades de mantega
* 150 gr. de pa rallado
* suc de mitja llimona
* 1 culleradeta de llevat
* 1 dent d'All i un poc de Julivert
* nou moscada i pebre
Preparació
Pas 1º
Sofregir en un poc de mantega els xampinyons molt picadets i incorporar la Ceba en Trossos.Pas 2º
Mullar amb aigua calenta el pa ratllat i afegir als xampinyons
juntament amb el suc de llimona, condimentar amb l'All i Julivert, i
cuinar a foc lent fins que es redueixi tot el líquid. Apartar del foc i
afegir la resta dels ingredients.
Pas 3º
Col·locar en un recipient per a servir i tapar amb film trasparente.Deixar refrigerar, millor 8 h. Decorar amb rodanxes de xampinyons crus
i servir amb tostaditas.
No hay comentarios:
Publicar un comentario