lunes, 4 de mayo de 2009

CUSCÚS AMB PASSES I PEBRE




Ingredients (4 persones)
  • 100 grams de cuscús.
  • ¼ carbassó.
  • ¼ pebrot vermell gran.
  • ¼ pebrot verd.
  • 40 grams de passes sultanes (sense llavors).
  • 8 cullerades d'oli d'oliva.
  • Pebres variats.
  • Sal.

Com s'elabora:

Es bullen tres decilitres d'aigua amb una mica de sal, pebres variats
recién mòltes i dues cullerades d'oli. Una vegada bullida l'aigua, vam
cobrir immediatament el cuscús amb la mateixa. Removem amb una cullera
de pal i tapem el recipient durant cinc minuts, fins que s'hagi
absorbit tot el líquid. Deixem que el preparat s'espongi i vam
reservar.
En una paella amb un poc d'oli i de sal sofregim les verdures tallades
en brounoisse (cuadraditos molt petits) i les reservem.
Torrem les passes sultanes en una paella antiadherente. Afegim el
cuscús i les verdures salteadas. Regirem tot el conjunt amb un poc més
d'oli durant uns minuts més.
Servim el preparat calent. Pot funcionar com primer plat o, en el
centre de la taula, com acompanyament durant el menjar.

No hay comentarios: