lunes, 30 de agosto de 2010

BACALLÀ A LA BISCAÏNA

















INGREDIENTS

4
Trossos de Bacallà de la part del morro
2 Cebas Grans
2 Pebrots Xorissers
1 Vas de salsa de Tomàquet
2 Grans d´All
1 Vas d´oli d´oliva
1 Tassa de Farina
1 Branqueta de Julivert
Un pessic de Sal

PREPARACIÓ PAS A PAS


En primer lloc, deixar en remull els pebrots xorissers durant uns 15 minuts. Pelar els alls i les sebas i tallar-los a rodanxes. Escalfar la meitat d´oli i sofregir-los a foc lent. Afegir-hi el tomàquet i la polpa dels pebrots xorissers prèviament remullats. Condimentar-ho amb la sal. Coure 10 - 15 minuts i triturar. Passar pel colador xinès i reservar.


Escalfar el resta d´oli i fregir el bacallà una mica enfarinat. Quan estigui daurat per un costat donar-li la volta i coure´l per l´altre. Retirar-lo i deixar-lo escórrer a sobre de paper absorvent. En el moment de servir, posar un tros de bacallà a cada plat i cobrir-lo amb salsa. Decorar-lo amb una branqueta de julivert i acompanyar-lo, si es desitja, d´unes rodanxes de patates fregides.

No hay comentarios: