lunes, 30 de agosto de 2010

CANELONS DE BACALLÀ













Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 600 gr de bacallà remullat, esmicolat i sense espines
  • 200 cc de nata líquida
  • 50 gr de mantega
  • 1 ceba mitjana
  • 1 cullerada de farina
  • 2 fulles de llorer
  • 1/2 tassa de nous picades
  • 1 cullerada de julivert picat
  • nou moscada, sal i pebre
  • Salsa de ceba:
  • 1 ceba grant
  • 1 vas de vi
  • 4 cullerades de sucre

Preparació pas a pas

En un cassola amb mantega daurarem la ceba tallada en trossos petit. Ofergar la farina i abocar-hi el bacallà, deixant que cogui 2 minuts.



Llavors afegir el julivert, el llorer, les nous, la nata i la nou moscada i salpebrar.



Fa r cir els canelons, prèviament remullats i cobrir amb la salsa de ceba, que prepararem de la següent manera: posar al foc un cassó amb la ceba trossejada, afegir el vi i deixar evaporar un moment, afegint-hi el sucre, i coure fins que estigui daurat.

No hay comentarios: