lunes, 30 de agosto de 2010

BACALLÀ AL PIL - PIL

















INGREDIENTS

4
Trossos de Bacallà dessalat
4 Grans d´all tallat a rodanxes
Oli d´oliva
Bitxo ( opcional )
Un pessic d´all i julivert

PREPARACIÓ PAS A PAS


Rentar els trossos de Bacallà i escarfar-los. Treure´ls de l´aigua i posar-los extesos a sobre d´un drap perquè s´escorrin una mica.




Mentres, en una cassola de fang fregir els alls i el bitxo amb una mica d´oli. Afegir-hi els trossos de bacallà amb la pell a sobre del fons de la cassola i anar movent la cassola sense parar durant 10 - 15 minuts per anar traient la gelatina del bacallà.


Per a fer aquesta operació la cassola s´ha de retirar del foc, ja que l´oli conserva la seva escalfor durant força temps. Quan la salsa tingui la consistència d´una maionesa lleugera el plat estarà a punt. Escampar-hi el all i julivert per sobre abans de servir-lo.

1 comentario:

María Jesús Verdú dijo...

Hop provaré, Ruskis, segur que serà boníssim. salutacions