INGREDIENTS * 5 talls formatge Emmental* 3 pomes vermelles * 1 / 2 llimona * 2 penques api blanc * 60 gr. nous pelades* 1 / 2 culleradeta comins * 4 cullerades oli d'oliva verge extra* 1 pessic de sal
PREPARACIÓ PAS A PAS Netejar l'api, retirant les brins gruixudes del tronc, rentar-lo bé i tallar-lo en rodanxetes. Reservar les fulles per a la decoració del plat al final. Rentar i assecar les pomes. Tallar a quarts, descoratjar i partir-a daus petits. Esprémer la llimona i regar amb el suc per evitar que s'ennegrisquen.
Trossejar lleugerament les nous i barrejar, en una font, amb els trossos de poma i l'api a rodanxes. tallar el formatge en tiretes fines i incorporar tambén a l'amanida.
S'empolvora l'amanida amb el comí, assaonar amb la sal i regar tot amb l'oli. Remenar amb cura i, abans de servir, decorar la vora de la font amb les fulletes d'api reservades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario