viernes, 30 de julio de 2010

AMANIDA AMB POMA, NOUS I FORMATGE

















INGREDIENTS
* 5 talls formatge Emmental* 3 pomes vermelles
* 1 / 2 llimona
* 2 penques api blanc
* 60 gr. nous pelades* 1 / 2 culleradeta comins
* 4 cullerades oli d'oliva verge extra* 1 pessic de sal

PREPARACIÓ PAS A PAS

Netejar l'api, retirant les brins gruixudes del tronc, rentar-lo bé i tallar-lo en rodanxetes. Reservar les fulles per a la decoració del plat al final.


Rentar i assecar les pomes. Tallar a quarts, descoratjar i partir-a daus petits. Esprémer la llimona i regar amb el suc per evitar que s'ennegrisquen.


Trossejar lleugerament les nous i barrejar, en una font, amb els trossos de poma i l'api a rodanxes. tallar el formatge en tiretes fines i incorporar tambén a l'amanida.


S'empolvora l'amanida amb el comí, assaonar amb la sal i regar tot amb l'oli. Remenar amb cura i, abans de servir, decorar la vora de la font amb les fulletes d'api reservades.

No hay comentarios: