martes, 3 de enero de 2012

SALTAT DE VERDURES

Recepta de Saltat de verdures


Ingredients

Assortit de verduretes:
2 pastanagues
1 carabassó
1 pebrot vermell

3 dl de brou de pollastre
1 dl d´oli d´oliva verge
suc de llimona
sal i pebre

Preparació pas a pas


Paso 1Detalle del paso 1. Saltat de verdures Ruixar las verdures molt picades amb el oli d´oliva i coure durant 6 minuts al microones a màxima potència, (també podem saltar-se per separat en una paella).

Paso 2Detalle del paso 2. Saltat de verdures Escalfar el brou i deixar reduir fins a obtenir 1 dl (1/3 part). Fora del foc muntar la salsa amb ajuda d´una batedora incorporant l´oli d´oliva, el pebre, el suc de llimona ala reducció del brou de pollastre, com si es tractés d´una maionesa. Regar la verdura amb la salsa.



No hay comentarios: