martes, 3 de enero de 2012

ARRÒS AL FORN ALACANTÍ

Recepta d'Arròs al forn alacantí


Ingredients

350 gr d´arròs
1/4 kg de salsitxes
3 patates mitjanes
150 gr de cigrons cuits
3 botifarrons de ceba
1 cabeça d´all
3 tomàquets madurs
pebre vermell dolç
1 lt de brou de pollastre
1 vas d´oli d´oliva
safrà i julivert
1 pessic de patilla de brou de pollastre

Preparació pas a pas


Paso 1Detalle del paso 1. ARRÒS AL FORN ALACANTÍ Sofregir les salsitxes junt amb la cabeça d´alls (ben rentada) en una cassola amb una mica d´oli. Afegir-hi les patates a rodanxes i deixar que es daurin una mica. Treure la cabeça d´alls i reservar-la.

Paso 2Detalle del paso 2. ARRÒS AL FORN ALACANTÍ Afegir-hi els botifarrons sencers i els cigrons cuits. afegir-hi l´arròs i deixar que es precinti i agafi una mica de color. Condimentar amb un pessic de pastilla de brou.

Paso 3Detalle del paso 3. ARRÒS AL FORN ALACANTÍ Abocar uns 750 cc del brou de pollastre, afegir-hi el safrà i posar la cabeça d´alls en mig de la cassola. Decorar amb rodanxes gruixudes de tomàquet per tot el voltant Posar al forn uns 20 minuts a 200ºC. Deixar reposar la cassola tapada amb paper d´alumini durant 5 minuts abans de servir-la.


No hay comentarios: