martes, 3 de enero de 2012
ARRÒS AL FORN ALACANTÍ
Ingredients
350 gr d´arròs
1/4 kg de salsitxes
3 patates mitjanes
150 gr de cigrons cuits
3 botifarrons de ceba
1 cabeça d´all
3 tomàquets madurs
pebre vermell dolç
1 lt de brou de pollastre
1 vas d´oli d´oliva
safrà i julivert
1 pessic de patilla de brou de pollastre
Preparació pas a pas
Sofregir les salsitxes junt amb la cabeça d´alls (ben rentada) en una cassola amb una mica d´oli. Afegir-hi les patates a rodanxes i deixar que es daurin una mica. Treure la cabeça d´alls i reservar-la.
Afegir-hi els botifarrons sencers i els cigrons cuits. afegir-hi l´arròs i deixar que es precinti i agafi una mica de color. Condimentar amb un pessic de pastilla de brou.
Abocar uns 750 cc del brou de pollastre, afegir-hi el safrà i posar la cabeça d´alls en mig de la cassola. Decorar amb rodanxes gruixudes de tomàquet per tot el voltant Posar al forn uns 20 minuts a 200ºC. Deixar reposar la cassola tapada amb paper d´alumini durant 5 minuts abans de servir-la.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario