jueves, 5 de enero de 2012
CREPS DE TONYINA GRATINATS
Ingredients
Per a 12 creps:
100 gr farina
2 ous
30 gr mantega fosa
130 cl llet
1 pessic sucre
1 cullerada de extracte de tomàquet
sal
pebre
Per al farciment de tonyina:
125 gr llomets de tonyina al natural o en oli
1 tassa de salsa beixamel
4 pastanagues
sal
pebre
julivert en quantitat necessària
llavors d´api per a decorar
llard per al gratinat final
Preparació pas a pas
Posar a la batedora el got de farina, els ous, la mantega fosa, la llet, el sucre, l´extracte de tomàquets, la sal i la pebre, i barreja fins a obtenir una massa llisa i homogènia. Dur a la nevera i deixar reposar almenys una hora abans d´usar.
En una paella calenta, fondre una nou de mantega i abocar part de la barreja, cobrint la superfície amb no més d´1 cm de gruix. Daurar d´un costat i l´altre. Cuinar 12 porcions de massa de la mateixa manera i reservar.
Esmollar la tonyina i barrejar amb la salsa beixamel condimentada, només amb sal i pebre. Incorporar les pastanagues prèviament bullides i tallades a daus petits. Condimentar i afegir el julivert. Omplir les creps. Doblar a la meitat, a la meitat de nou, com si fossin mocadors.
Col·locar les creps farcides en una font per forn prèviament greixada. Escampa algunes llavors d´api i donats de mantega per sobre. Daurar al forn ben calent i servir.
Servir amb una amanida de fulles verdes i tomàquets tallat en rodes.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario