jueves, 29 de diciembre de 2011

ROTLLETS DE TRUITA

Receta de Rollitos de tortilla



Ingredients

6 ous
250 gr pèsols congelats
1 ceba
150 gr pernil dolç a daus
1 sobre gelatina en pols neutra
2 cullerades formatge parmesà ratllat
El suc de 1 llimona
2 cullerades oli d’oliva
1 pastilla de brou de verdures
Un pessic pebre

Preparació pas a pas

Paso 1Detalle del paso 1. ROLLITOS DE TORTILLA Peleu la ceba, picar-hi so fregir-la en una paella amb una cullerada d’oli durant 4 minuts. Afegir el pèsols i una pastilla de brou de verdures, un cullerot d’aigua i continuar la cocció durant 10 minuts més. Desprès triturar-ho tot fins obtenir una crema homogènia.




Paso 2Detalle del paso 2. ROLLITOS DE TORTILLA Trencar els ous en un bol, batre’ls junt amb el parmesà i una mica de sal i coure una truita fina en una paella amb una mica d’oli. Col·locar la gelatina en un bol sec amb 100 ml d’aigua freda. Posar a bullir 400 ml d’aigua en un cassó i abocar en el recipient de la gelatina amb el suc de llimona. Remenar fins que estigui completament dissolta i deixar entebeir.

Paso 3Detalle del paso 3. ROLLITOS DE TORTILLA Incorporar el pernil a daus a la crema de pèsols i untar sobre la truita. Enrotllar, tallar-la a rodanxes de 2 cm de gruix i disposar sobre una reixeta. Quan la gelatina comenci a tenir la consistència de l’oli, abocar-la sobre els rotllets i introduir-los al frigorífic durant  2-3 hores perquè es solidifiquin abans de servir-los.

No hay comentarios: