Ingredients
1 Pa anglès
4 ous
¼ kg de xampinyons
50 gr de formatge ratllat
50 gr de mantega
Salsa beixamel:
½ litre de llet
¼ litre d’aigua
350 gr de farina
1 pessic de nou moscada
Sal
50 gr de mantega
Salsa holandesa:
2 rovells
Unes gotes de suc de
llimona
60 gr de mantega
Preparació pas a pas
Confeccionem las torrades, que seran d’uns 5 cm
cadascuna, fent un lloc en cadascuna d’elles amb l’ajuda d’un ganivet. S’unten
amb mantega fosa i es torren.
En un cassó amb abundant
aigua bullint i el suc de mitja llimona, es couen els ous poché durant 3 min. Deixant-los
refredar després en una mica d’aigua amb gel. Es renten els xampinyons, es
tallen a làmines i se salten amb mantega.
Prepara la salsa beixamel: se posa en cassó la mantega i es
fon, s’incorpora la farina i es daura fins que agafi color, s’hi afegeix la
llet i l’aigua ja calenta, afegeix poc a poc perquè no es formin grumolls, s’hi
afegeix la nou moscada i la sal i es cou a foc
lent , batent tota l’estona fins que espesseixi.
Prepara la salsa holandesa: coent al bany maria els rovells amb
la llimona i la mantega, batent tota l’estona fins que espesseixi.
Es farceixen les
torrades amb els xampinyons i col·loca un ou poché dins de cadascuna. Es barregen
la salsa beixamel amb l’holandesa i es cobreix amb aquesta barreja les torrades,
s’empolvoren amb formatge i es gratinen.
No hay comentarios:
Publicar un comentario