jueves, 29 de diciembre de 2011

OUS POCHÉ AMB TORRADES A LA REINA

Receta de Huevos poché con tostas a la reina



Ingredients

1 Pa anglès
4 ous
¼ kg de xampinyons
50 gr de formatge ratllat
50 gr de mantega

Salsa beixamel:
½ litre de llet
¼ litre d’aigua
350 gr de farina
1 pessic de nou moscada
Sal
50 gr de mantega

Salsa holandesa:
2 rovells
Unes gotes de suc de llimona
60 gr de mantega

Preparació pas a pas

Paso 1Detalle del paso 1. HUEVOS POCHÉ CON TOSTAS A LA REINA Confeccionem las torrades, que seran d’uns 5 cm cadascuna, fent un lloc en cadascuna d’elles amb l’ajuda d’un ganivet. S’unten amb mantega fosa i es torren.

Paso 2Detalle del paso 2. HUEVOS POCHÉ CON TOSTAS A LA REINA En un cassó amb abundant aigua bullint i el suc de mitja llimona, es couen els ous poché durant 3 min. Deixant-los refredar després en una mica d’aigua amb gel. Es renten els xampinyons, es tallen a làmines i se salten amb mantega.

Paso 3Detalle del paso 3. HUEVOS POCHÉ CON TOSTAS A LA REINA Prepara la salsa beixamel: se posa en cassó la mantega i es fon, s’incorpora la farina i es daura fins que agafi color, s’hi afegeix la llet i l’aigua ja calenta, afegeix poc a poc perquè no es formin grumolls, s’hi afegeix la nou moscada i la sal i es cou a foc  lent , batent tota l’estona fins que espesseixi.
Prepara la salsa holandesa: coent al bany maria els rovells amb la llimona i la mantega, batent tota l’estona fins que espesseixi.

Paso 4Detalle del paso 4. HUEVOS POCHÉ CON TOSTAS A LA REINA Es farceixen les torrades amb els xampinyons i col·loca un ou poché dins de cadascuna. Es barregen la salsa beixamel amb l’holandesa i es cobreix amb aquesta barreja les torrades, s’empolvoren amb formatge i es gratinen.


No hay comentarios: