Ingredients
1 Ou
50 gr. D’arròs integral
¼ de ceba
1 gra d’all
1 branqueta de julivert
1 cullerada d’oli
d’oliva
50 gr. De xampinyons
1 mica de pebre vermella
dolça
Preparació pas a pas
Picar finament i coure-la
en una mica d’oli amb l’all sencer.
Quan ha agafat color afegir
l’arròs i ofegar en la ceba.
Afegir per cada got d’arròs dues d’aigua. Quan comenci a bullir, posar una mica de pebre vermella dolça i deixar
que cogui a foc suau durant 20 minuts.
En l’últim instant
escampa-hi julivert picat. Ha de quedar un arròs sec i solt.
En una paella
antiadherent, amb un rajolí d’oli d’oliva, cuinar a la planxa l’ou trencat,
fins que qualli la clara però deixant liquida el rovell. Tallar els xampinyons
a làmines i rostir a la planxa amb unes gotes d’oli d’oliva.
Col·locar en un cèrcol
de muntatge una base d’arròs amb julivert i sobre ella l’ou a la planxa amb la guarnició
de xampinyons.
No hay comentarios:
Publicar un comentario