jueves, 29 de diciembre de 2011

OU A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ AMB XAMPINYONS

Receta de Huevo a la plancha con guarnición de champiñones



Ingredients

1 Ou
50 gr. D’arròs integral
¼ de ceba
1 gra d’all
1 branqueta de julivert
1 cullerada d’oli d’oliva
50 gr. De xampinyons
1 mica de pebre vermella dolça

 Preparació pas a pas

Paso 1 Picar finament i coure-la en una mica d’oli amb l’all sencer.

Paso 2 Quan ha agafat color afegir l’arròs i ofegar en la ceba.

Paso 3 Afegir per cada got d’arròs dues d’aigua. Quan comenci a bullir, posar una mica de pebre vermella dolça i deixar que cogui a foc suau durant 20 minuts.

Paso 4 En l’últim instant escampa-hi julivert picat. Ha de quedar un arròs sec i solt.

Paso 5 En una paella antiadherent, amb un rajolí d’oli d’oliva, cuinar a la planxa l’ou trencat, fins que qualli la clara però deixant liquida el rovell. Tallar els xampinyons a làmines i rostir a la planxa amb unes gotes d’oli d’oliva.

Paso 6 Col·locar en un cèrcol de muntatge una base d’arròs amb julivert  i sobre ella l’ou a la planxa amb la guarnició de xampinyons.   

No hay comentarios: