jueves, 22 de diciembre de 2011

PASTES SALADES

Receta de Pastas saladas


Ingredients 

500 gr. de pasta de full congelat
1 terrina de foie-gras
50 gr. de sobrassada
4 salsitxes de frankfurt
50 gr. de pernil dolç en un tros
1 llauna d'anxoves
4 formatgets
Condiment d'Avecrem  brou  de Pollastre Granulat
1 pessic d'orenga


Preparació pas a pas


Paso 1Detalle del paso 1. PASTAS SALADAS Estendre la pasta de full i assaonar amb Avecrem brou de pollastre i partir-en 6 porcions. Estirar sobre farina i formar unrectangle de 10 cm. d'ample per 25-30 cm. de llarg.


Paso 2Detalle del paso 2. PASTAS SALADAS Omplir amb l'ingredient escollit i enrotllar com un braç de gitano.


Paso 3Detalle del paso 3. PASTAS SALADAS Pintar amb rovell, partir a trossets iguals i enfornar durant 10-12minuts. Amb les retallades de massa, es poden preparar pizzetes:barrejant pasta de full amb formatge ratllat i empolvorades amborenga i un pessic d'Avecrem brou de pollastre.

No hay comentarios: