jueves, 22 de diciembre de 2011
PASTES SALADES
Ingredients
500 gr. de pasta de full congelat
1 terrina de foie-gras
50 gr. de sobrassada
4 salsitxes de frankfurt
50 gr. de pernil dolç en un tros
1 llauna d'anxoves
4 formatgets
Condiment d'Avecrem brou de Pollastre Granulat
1 pessic d'orenga
Preparació pas a pas
Estendre la pasta de full i assaonar amb Avecrem brou de pollastre i partir-en 6 porcions. Estirar sobre farina i formar unrectangle de 10 cm. d'ample per 25-30 cm. de llarg.
Omplir amb l'ingredient escollit i enrotllar com un braç de gitano.
Pintar amb rovell, partir a trossets iguals i enfornar durant 10-12minuts. Amb les retallades de massa, es poden preparar pizzetes:barrejant pasta de full amb formatge ratllat i empolvorades amborenga i un pessic d'Avecrem brou de pollastre.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario