miércoles, 21 de diciembre de 2011

AMANIDA DE POP A FEIRA

Receta de Ensalada de pulpo a feira


INGREDIENTS

300 g d'espinacs frescos
6 ous
1 l de llet
2 potes de pop
Barreja d'amanides (escarola, enciam arrissat ...)
2 patates
1 mica de pebre vermell de la Vera
1 cullerada d'oli d'oliva
tomàquets cherry
Brots i germinats (d'espàrrecs, de mostassa, de cibulet ...)
Sal en escates
1 pastilla de brou de peix


PREPARACIÓ PAS A PAS


Paso 1 Escaldar breument els espinacs i deixar refredar en aigua gelada i gel. Triturar amb la llet i els ous, posar en flameres i coure al bany maria. Coure tapat amb paper d'alumini al forn a180 º C durant uns 20 minuts. Deixar refredar.


Paso 2 Coure les patates senceres en aigua assaonada amb una pastilla de brou de peix, durant uns 15 o 20 minuts fins que estiguintendres. Si el pop no està cuit, s'haurà d'haver congelat idescongelat. Posar-ho en aigua bullint sense sal i coure fins queestigui tendre (un pop de uns 3 kg trigarà uns 35 minuts,aproximadament).


Paso 3 Servir el flam en un plat, decorar amb els enciams i els brots per sobre, els tomàquets cherry, la patata tèbia tallada a rodanxes i el pop cuit i tallat a rodanxes. Amanir amb oli d'oliva, la sal i pebre vermell de la Vera.

No hay comentarios: