RECEPTES DE PLATS I SALSES TAMBÉ POSTRES
jueves, 22 de diciembre de 2011
CISTELLA DE FORMATGE
Ingredients
10
cassoletes
minis
de pasta
brisa
50 gr
.
de formatge
ratllat
(
tendre
)
1 cullerada de
maicena
1 ou
1 dl
.
de nata
líquida
2 cullerades
de sucre
2 cullerades
de suc
de taronja
5
guindes
picades
Preparació
pas
a pas
Fer
una crema
,
al foc
,
amb
la nata
,
el sucre
,
la
maicena
,
el formatge
(
tendre
)
i
el suc
de taronja
.
Omplir
les
cassoletes
i
decorar
amb
les
guindes
.
Coure al forn
durant 8
-10 minuts
,
a 200
º C.
Deixar
refredar
i servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Entrada más reciente
Entrada antigua
Inicio
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario