martes, 12 de julio de 2011

SARDINES EN ESCABETXADES

Receta de Sardinas escabechadas

Ingredients

800 gr. sardines mitjanes
2 Caps d'all
3 Culleradetes pebre roig dolç
2 dl de vinagre de xerès
3 Fulles llorer
1 Branca farigola
1 cuch. orenga
2 Branques romaní
1 Pastilla d'Avecrem Peix
Pebre en gra
2 dl d'oli d'oliva

Preparació pas a pas
Paso 1Detalle del paso 1. SARDINAS ESCABECHADAS
Netejar les sardines de cap, espines i budells. Rentar ràpidament sota l'aixeta i deixar-les escórrer. Abocar un rajolí d'oli en una paella, escalfar i, quan comenci a fumejar, incorporar les sardines.Fregir-, donant-los la volta a mitja cocció, fins que estiguin daurades. Retirar-les i deixar-les escórrer en un plat folrat amb paper absorbent. Posar les sardines fregides en una cassola de fang fonda, o una font de porcellana.

Paso 2Detalle del paso 2. SARDINAS ESCABECHADAS
Afegir més oli al mateix oli de fregir les sardines, escalfar a foc mig i afegir els caps d'all. Quan comencin a daurar-se, incorporar a la cassola el llorer, la farigola, l'orenga i el romaní i, tot seguit, el pebre vermell, remenant de seguida per evitar que es cremi. Incorporar un rajolí de vinagre, una pastilla d'Avecrem de salesmicolada i la pebre en gra. Abocar aquesta salsa sobre de les sardines, deixar refredar i guardar a la nevera.

No hay comentarios: