viernes, 17 de junio de 2011

PATATES FARCIDES

Recepta de Patates farcides

Ingredients

4 Patates grans
100 gr. de foie-gras
100 gr. de mantega
4 Rodanxes de xoriço
1 Ou
Un pessic de sal

Preparació pas a pas

Paso 1Detalle del paso 1. PATATES FARCIDESRentar les patates amb la pell i punxar-les. Embolicar-les en paper de cuina i posar-les al microones en un recipient amb un vas d`aigua al mig. Coure-les durant 13-15 minuts, segons la mida que tinguin.

Paso 2Detalle del paso 2. PATATES FARCIDESAmb una cullereta, buidar-les i aixafar-ne la polpa. Barrejar-la amb el foie-gras, el rovell d´ou, la mantega i la mica de sal.

Paso 3Detalle del paso 3. PATATES FARCIDESAmb aquesta pasta, farcir les patates i decorar-les amb unes rodanxes de xoriço. Tornar-les a coure al microones durant 3 minuts més. Servir les calentes.


No hay comentarios: