martes, 12 de julio de 2011

ESCABETX DE GALL DINDI

Receta de Escabeche de pavo

Ingredients

1 pit de gall dindi
1 ceba gran
2 pastanagues
1 / 2 got d'oli d'oliva
1 got de vi blanc
1 litre brou de pollastre
un pessic de sal i pebre
1 got vinagre blanc

Preparació pas a pas

Paso 1Detalle del paso 1. ESCABECHE DE PAVO Condimentar el gall dindi amb sal i pebre, daurar-lo en l'oli i reservar-lo.

Paso 2Detalle del paso 2. ESCABECHE DE PAVO Ofegar les pastanagues i la ceba trossejada en juliana i posar-la en el mateix oli. Afegeix el pit de gall dindi, el vinagre, el brou de pollastre, i coure a foc molt lent uns 40 minuts.

Paso 3Detalle del paso 3. ESCABECHE DE PAVO Retireu-ho del foc i refredar. Laminar el gall dindi i servir-lo amb una mica de la mateixa salsa i decorat amb una juliana de pastanaga crua i cibulet.

No hay comentarios: