martes, 12 de julio de 2011

BACALLÀ EN ESCABETX AMB ROVELLONS

Receta de Bacalao en escabeche con ñíscalos

Ingredients

400 gr. de Rovelló petit
4 lloms de bacallà de 150 g cada un
1 ceba
2,5 dl d'oli d'oliva
2 dl de vinagre balsàmic
safrà
sal i pebre

Preparació pas a pas

Paso 1 Netejar els rovellons, treure'ls el tronc i verificar que no estiguinespatllats. Peleu la ceba i tallar en juliana. Sofregir amb oli. Reduir el vinagre fins a una quarta part i reservar. Vés els rovellons amb la ceba, la sal, el pebre i el safrà. Quan els bolets comencin a suar, afegir el vinagre reduït i deixar coure uns minuts a foc fort. Baixar el foc i afegir l'oli d'oliva. Deixar confitar molt suaument durant uns 12minuts.

Paso 2Coure el bacallà per la part de la pell en una paella antiadherent amb un rajolí d'oli i acabar la cocció confitat amb els bolets. Emplateu el bacallà amb els bolets i l'escabetx emulsionat (batent amb unes varetes).

No hay comentarios: