Ingredients
400 gr. de Rovelló petit
4 lloms de bacallà de 150 g cada un
1 ceba
2,5 dl d'oli d'oliva
2 dl de vinagre balsàmic
safrà
sal i pebre
400 gr. de Rovelló petit
4 lloms de bacallà de 150 g cada un
1 ceba
2,5 dl d'oli d'oliva
2 dl de vinagre balsàmic
safrà
sal i pebre
Preparació pas a pas
Netejar els rovellons, treure'ls el tronc i verificar que no estiguinespatllats. Peleu la ceba i tallar en juliana. Sofregir amb oli. Reduir el vinagre fins a una quarta part i reservar. Vés els rovellons amb la ceba, la sal, el pebre i el safrà. Quan els bolets comencin a suar, afegir el vinagre reduït i deixar coure uns minuts a foc fort. Baixar el foc i afegir l'oli d'oliva. Deixar confitar molt suaument durant uns 12minuts.
Coure el bacallà per la part de la pell en una paella antiadherent amb un rajolí d'oli i acabar la cocció confitat amb els bolets. Emplateu el bacallà amb els bolets i l'escabetx emulsionat (batent amb unes varetes).
No hay comentarios:
Publicar un comentario