viernes, 17 de junio de 2011

CREMA DE MELÓ I PORROS

















Ingredients

1 meló
2 porros
2 patates
1 litre de brou de pollastre
1 / 2 ceba
1 dl nata líquida
oli d'oliva
sal
mantega


Preparació pas a pas

Paso 1Detalle del paso 1. CREMA DE MELÓN Y PUERROS Tallar el meló per la meitat, retirar les llavors i filaments l´ajuda d´una cullera i pelar completament. Reservar a part un parell de tallades grans per fer les boletes de la guarnició. Tallar a daus petits la resta de la polpa i reunir-en un bol. Netejar els porros, rebutjar la part més verda i tallar a rodanxes la part blanca.

Paso 2Detalle del paso 2. CREMA DE MELÓN Y PUERROS Pelar i trossejar la ceba i les patates. Escalfar una mica d´oli i de mantega en una cassola. Afegir els porros i la ceba i sofregir a foc mitjà uns minuts, vigilant que no agafin color. Incorporar les patates i el meló, remoure i ofegar un parell de minuts. Cobrir amb el brou de pollastre. Portar a ebullició i deixar coure durant 20 minuts. Salar si és necessari.

Paso 3Detalle del paso 3. CREMA DE MELÓN Y PUERROS A continuació afegir la nata líquida, deixar que arrenqui de nou el bull i apartar immediatament del foc. Deixar que es refredi una mica. Triturar. Passar la crema pel colador xinès perquè quedi ben fina. Reservar a la nevera. Servir la crema ben freda, acompanyada amb el meló reservat en boletes o daus.




No hay comentarios: