Ingredients
2 costellams de xai amb 6 costelles cadascun
150 gr de pa ratllat una mica gruixut
2 dents d´all
1 culleradeta de ratlladura de llimona
2 cullerades de mostassa a l´estragó
100 gr de mantega
Un pessic de picada d´all i julivert
2 pastilles de brou de carn
Oli
Preparació pas a pas
Pre-escalfar el forn a 220ºC. Fer una creu amb un ganivet a la part greixosa dels costellans. Untar-los amb oli i condimentar-los amb brou de carn. Fregir les costelles fins que estiguin daurades per fora. Retira-les de la paella.
Barrejar el pa ratllat, la ratlladura de llimona, l´all picat, la mostassa i la mantega fins a formar una pasta. Condimentar amb el all i el julivert. Posar una capa d´aquesta barreja a sobre de la part greixosa de les costelles i pressionar.
Posar la carn en una safata i coure al forn uns 25 minuts. Si cal, tapar la crosta de pa perqué no es cremi. Servir tres costelles per ració, acompanyades d´una amanida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario