martes, 23 de noviembre de 2010

TURRÓ DE XOCOLATA I AVELLANES
















Ingredients


* 1 / 2 kg xocolata amb llet
* 300 gr avellanes torrades pelades
* 200 gr xocolata fondant
* 150 gr xocolata blanca per decorar



Preparació pas a pas


Fondre la xocolata amb llet al bany Maria amb una culleradeta d'aigua. Trossejar toscament les avellanes en un morter i reservar-les. Posar un motlle per torró sobre una safata i folrat amb paper sulfuritzat.



Barrejar les avellanes trossejades amb la xocolata fosa. Abocar la barreja en el motlle procurant que quedi ben repartida i deixar refredar durant 2 hores a la nevera.



Un cop fred i dur, desemmotllar el torró i posar la barra sobre una reixeta. Fondre la xocolata fondant, banyar el torró i refredar de nou a la nevera.



Fondre la xocolata blanca també al bany Maria, introduir-lo en una mànega pastissera o una xeringa i decorar al gust.




No hay comentarios: