* 500 gr Ametlla mòlta * 400 gr Sucre glas * 6 Ous * 1 Llimona * 1 cullerada sopera Llet condensada * Un Polsim Canyella en pols
Preparació pas a pas
Es separen les clares dels rovells dels ous. Les gemmes es van a usar totes mentre que de clares només serà necessària una d'elles, la resta poden guardar per preparar? algun altre dolç o merengue. Es ratlla la pell de la llimona i es posa en un bol juntament amb les 6 rovells i 1 clara d'ou. Es remou tot molt bé amb l'ajuda d'unes varetes perquè quedin els aliments ben lligats. Sense deixar de remenar, s'afegeix l'ametlla mòlta i el sucre barrejant fins que quedi una textura completament homogènia.
A continuació s'agrega la llet condensada i es remena bé novament. Es deixa reposar la barreja durant 2 o 3 hores i seguidament es col loca en motlles rectangulars recoberts de paper de film per facilitar el desemmotllat. Es posa a la nevera durant una hora més i llest. Si es vol, abans de treure del motllo es pot ruixar amb una mica de canyella en pols o amb una mica més de sucre glas i cremar perquè quedi caramelitzat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario