viernes, 19 de noviembre de 2010

CREMA RÀPIDA DE TOMÀQUET I CEBA

















Ingredients

* 1/4 dl d'oli d'oliva
* 1 manat alfàbrega fresca embolicada en 1 fulla de porro

* 1 cullerada de sucre
* un pessic de pebre
* 250 gr de
beixamel
* 600 cc de llet
* 100 gr de formatge ratllat

* 1/2 lt de brou de Verduras
* 2 cebes
* 300 cc tomàquet fregit

Preparació pas a pa
s


En una cassola fonda sofregir en oli les cebes picades i afegir-hi el tomàquet fregit. Posar-hi el manat d'alfàbrega, la cullerada de sucre i un pessic de pebre.



Regar amb 1/2 litre de brou de Verdures. Tapar la cassola i deixar coure durant 5 minuts aproximadment.




Passat aquest temps afegir-hi la Salsa beixamel. Es pot servir afegint pre sobre l'alfàbrega triturada i el formatge ratllat.

No hay comentarios: