lunes, 4 de octubre de 2010

MER A LA CREMA D´ALLS TENDRES

Receta de Mero a la crema de ajos tiernos

Ingredients

  • 4 Rodanxes de mer
  • 1 pastilla de brou de peix
  • 2 Manats d´alls tendres
  • Oli
  • 50 gr. de mantega
  • Farina
  • Pebre
  • ½ Got de brou de peix
  • 200 c.c. de nata líquida

Preparació pas a pas

Condimentar las rodanxes de mer amb la pastille, enfarinar-les i fregir-les. Reservar calents.



Amb l´oli de fregir el mer, saltar els alls fent servir només la part tendre. Reservar 2-3 alls fregits, per a decorar. Incorporar la mantega, 1 cullerada de farina i el brou de peix, remoure fins a formar una beixamel. Afegir la nata líquida deixant coure durant 3 minuts.

Passar la salsa per la batedora i posar-la de nou al foc. Saltejar el peix i servir molt calent, decorat amb els alls reservats.


No hay comentarios: