Ingredients
- 4 Rodanxes de mer
- 1 pastilla de brou de peix
- 2 Manats d´alls tendres
- Oli
- 50 gr. de mantega
- Farina
- Pebre
- ½ Got de brou de peix
- 200 c.c. de nata líquida
Preparació pas a pas
Condimentar las rodanxes de mer amb la pastille, enfarinar-les i fregir-les. Reservar calents.
Amb l´oli de fregir el mer, saltar els alls fent servir només la part tendre. Reservar 2-3 alls fregits, per a decorar. Incorporar la mantega, 1 cullerada de farina i el brou de peix, remoure fins a formar una beixamel. Afegir la nata líquida deixant coure durant 3 minuts.
Passar la salsa per la batedora i posar-la de nou al foc. Saltejar el peix i servir molt calent, decorat amb els alls reservats.
Amb l´oli de fregir el mer, saltar els alls fent servir només la part tendre. Reservar 2-3 alls fregits, per a decorar. Incorporar la mantega, 1 cullerada de farina i el brou de peix, remoure fins a formar una beixamel. Afegir la nata líquida deixant coure durant 3 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario