lunes, 4 de octubre de 2010

BACALLÀ AMB PEBROTS TRICOLORS

















Ingredients

* 8 trossos gruixuts de bacallà dessalat
* 2 pebrots grocs
* 2 pebrots vermells
* 2 pebrots verds

* 2 cebes
* 1 tassa de farina
* 2 cullerades d'oli d'oliva


Per a la marinada:

* 6 cullerades d'oli d'oliva

* 2 cullerades de mel
* 1 culleradeta de mostassa
* 2 cullerades de vinagre balsàmic
* 1 cullerada de cebollí
* 2 branquetes de julivert
* 1 cullerada de farigola

* Pebre
* Una mica de pastilla de brou Verdures


Preparació pas a pas

Netejar els pebrots i les cebes, untar-los amb oli i posar-los en una font refractària amb una mica d'aigua. Introduir-los al forn preescalfat a 180 º C i coure'ls durant 30-35 minuts fins que estiguin tous. Retirar-los, embolicar-los amb paper absorbent de cuina i deixar-los refredar


Peleu els pebrots, obrir-los per la meitat, retirar les llevors i tallar-los a tires fines. Seguidament, peleu les cebes, tallar-les a grills i posar-les en una font fonda juntament els pebrots.



Per la marinada: Possar l´oli en un bol, afegir el vinagre, la mel, el cibulet, el julivert, la ferigola, la mostassa, pebrei una mica de pastilla de brou, barrejar bé amb unes varetes fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats.


Abocar la barreja sobre els pebrots i la caba i deixar-los marinar durant 15 minuts. Mentrestant, es farinar els trossos de bacallà i fregir-los en una paella amb l´oli calent durant 2 minuts per cada costat. Escórre´ls sobre paper absorbent de cuina i servir-los acompanyats amb els pebrots i les cebes escurreguts de la marinada.



No hay comentarios: