viernes, 15 de octubre de 2010

CALAMARS FARCITS DE CRANC

















INGREDIENTS

  • 12 Calamars mitjans
  • 150 gr. de Palets de Cranc
  • 25 gr. de molla de pa remullada en llet
  • 1 Ceba gran
  • 1 Clara d'ou
  • Una mica d'all i julivert

SALSA

  • 1 Ceba gran
  • 1 pot de tomàquet triturat
  • 1 Got de vi blanc
  • 1 Pastilla brou de peix
  • Oli

PREPARACIÓ PAS A PAS



Netejar bé els calamars. Sofregir la ceba ben ratllada que no sigui molt grossa. Afegir la carn dels palets de cranc picada, el pa esmicolat i la clara d'ou. Treballar fins a obtenir una mescla compacta. Afegir l'all i julivert picat.


Omplir els cossos dels calamars i tancar amb un escuradents. Enfarinar i punxar bé, amb un escuradents, perquè no rebentin al coure.




En una cassola amb un fons d'oli, daurar la ceba ratllada molt fina, afegir el tomàquet triturat. Deixar coure fins que el tomàquet aquest fregit i afegir els calamars. Passat 10 minuts afegir el vi. Coure a foc lent fins que estiguin tous. Servir molt calent.

No hay comentarios: