miércoles, 28 de julio de 2010

SEMI - TOMBA DE SÍPIA AMB PATATES I ALL I OLI

















INGREDIENTS

2
Sípies de 1 kg cadascuna aproximadament
1 Pastilla de caldo de peix
4 Patates
1 Fulla de Llorer
1 Gra d´all
Unes fulles de Canonges
Per a l´all i oli
1
Vas d´oli d´oliva
1 o 2 Grans d´alls ( al gust )
1 Rovell d´ou

PREPARACIÓ PAS A PAS


Netejar les sípies i tallar-les a trossos. Bullir-les en una cassola amb aigua i afegir-hi la sípia, el llorer, l´all i 1 pastilla de brou de peix. Passats 25 minuts afegir-hi les patates tallades a trossos i coure-les 15 minuts més.



Quan les patates estiguin tendres, escórrer-les junt amb la sípia, reservant una mica de brou de la cocció. Preparar l´all i oli.




Posar l´all i oli en una cassola i afegir-hi unes cullerades del brou reservat. Afegir-hi el preparat de sípia i patates, barrejar i servir.

No hay comentarios: