RECEPTES DE PLATS I SALSES TAMBÉ POSTRES

domingo, 25 de julio de 2010

Champagne o espumante de flor de sauco

Champagne o espumante de flor de sauco
Publicado por @RusKiiis en 11:41

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada más reciente Entrada antigua Inicio
Suscribirse a: Enviar comentarios (Atom)

CALENDARIO Y RELOJ

TRADUCTOR

Gadjets para blogger

Vistas de página en total

Etiquetas

  • AMANIDAS (3)
  • AMANIDES (10)
  • ARRÓS (7)
  • arròs (2)
  • BOMBONS (1)
  • BUNYOLS (4)
  • CANAPÈS (4)
  • CANELONS (4)
  • CARAMELS (1)
  • CARNS (15)
  • CREMES (8)
  • CREPS (1)
  • CUSCÚS (1)
  • ESPAGUETIS (1)
  • ESTOFAT (5)
  • FIDEUÀ (1)
  • GALETES (1)
  • GASPATXO (2)
  • LASANYES (1)
  • LEGUMBRES (2)
  • LIONESES (1)
  • MACARRONS (1)
  • MAGDALENES (1)
  • MARISC (10)
  • MONTADITOS (5)
  • MOUSSES (4)
  • OUS (4)
  • PANELLETS (1)
  • PASTES SALADES (2)
  • PASTISSOS (14)
  • PATATES (3)
  • PATÉ (2)
  • PEIX (31)
  • PROFITEROLES (3)
  • PUDING (2)
  • QUICHE (1)
  • SALSES (15)
  • SUSHI (1)
  • TARTES (4)
  • TIRAMISÚ (4)
  • TRUITA (1)
  • TURRÓ (4)
  • VERDURES (3)

Colaboradores

  • @RusKiiis
  • lola pela

Seguidores

CONTADOR DE VISITES

free hit counter
hit counter

FEEDJIT Live Traffic Feed

Entradas populares

  • TRONC DE NADAL
    INGREDIENTS PER A LA PLANXA DE COCA 5 ous 100 gr sucre 100 gr farina 25 gr mantega PER EL RELLENO 300 gr pure dolç de castanyes en conserva...
  • BOMBONS DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS
    Ingredients (4 persones) 125 g de cobertura de xocolata negra. 75 g de mantega. 25 g d'avellanes torrades mòltes. 30 g d'ave...
  • SALSA ROMESCO
    INGREDIENTS 3 pebrots vermeis secs(nyores) 1 cap petit d´all 2 tomàquets mitjans madurs un tros de pebrot picant 10 atmellas torrades 1 reba...
  • MENÚ DE NADAL
    INGRDIENTS: 500 g de carn de vedella; 1/2 gallina; 150 g de cansalada. 200 g d´orella de porc. 1 peu de porc 100 g de carn magra de porc pic...
  • Cóc de garrofa
    Aquí teniu,un cóc de garrofa, negre com la xocolata. Segur que no heu tastat mai un pastís amb un sabor semblant, és diferent a tot el que ...
  • POP EN SALSA
    INGREDIENTS 2 pops de 1/2 kg cadascun ( o un de 1 k ) 4 cullerades d´oli 1 ceba 2 dents d´alls 1 rameta de julivert 1 rameta de hervas aroma...
  • TORRIJAS DE SANTA TERESA
    Ingredients * 1 barra de pa del dia anterior * 2 ous grans o 3 petits * 1/2 litre llet * 1 trosset pell de llimona * 3 cullerades sucre * 1 ...
  • ESTOFAT DE VEDELLA AMB CARXOFES
    INGREDIENTS 800 g de carn de guisar de vedella a trossos. 100 g de ceba. 1 dent d'all. 1 pebrot vermell. 100 g de pastanagues. 1 got de ...
  • TORRONS DE GEMA CREMADA I FRUITA
    INGREDIENTS PER A UN QUILO DE TORRONS 1/2 quilo d´ametllas cruas mòltas 1/2 quilo de sucre 1/2 vas d´aigua 3 rovells de ou 100 g de llet con...
  • PASTÍS DE PA DE MOTLLE
    Ingredients * 1 paquet de pa de motlle sense escorça * 2 llandes de tonyina * 1 pot de Tomàquet Fregit * 1 pot de mayonesa * 3 ous durs * 1 ...

Buscar este blog

FEEDJIT Live Traffic Map

elementos compartidos ruskis

Archivo del blog

  • diciembre 2012 (1)
  • octubre 2012 (2)
  • enero 2012 (5)
  • diciembre 2011 (15)
  • julio 2011 (4)
  • junio 2011 (3)
  • mayo 2011 (5)
  • febrero 2011 (7)
  • enero 2011 (1)
  • noviembre 2010 (8)
  • octubre 2010 (7)
  • agosto 2010 (4)
  • julio 2010 (13)
  • mayo 2010 (1)
  • marzo 2010 (16)
  • febrero 2010 (9)
  • noviembre 2009 (3)
  • septiembre 2009 (6)
  • agosto 2009 (4)
  • julio 2009 (13)
  • junio 2009 (24)
  • mayo 2009 (16)
  • abril 2009 (12)
  • marzo 2009 (41)
  • febrero 2009 (16)
  • enero 2009 (1)
  • diciembre 2008 (18)
  • noviembre 2008 (6)
Tema Filigrana. Con la tecnología de Blogger.