viernes, 5 de marzo de 2010

POLLASTRE A LA MEDITERRÀNIA AMB SALSA...

POLLASTRE A LA MEDITERRÀNIA AMB SALSA DE PESTO

Recepta de Pollastre a la mediterrània amb salsa de pesto

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a quarts
  • Salsa pesto:
  • 100 gr Alfàbrega fresca
  • 250 gr de llet
  • oli de girasol
  • 100 gr Formatge parmesà
  • 3 Grans d´all i sal
  • Ingredients:
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • 3 tomàquets madurs
  • 100 gr olives negres
  • 200 gr de patates noves petites
  • 1 pastilla de Caldo de Verduras
  • pebre
  • oli d'oliva

Preparació pas a pas

Paso 1

Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes. Rentar i netejar el carbassó i els tomàquets i tallar-los també a rodanxes. Posar les 3 hortalisses en una safata de forn (ruixada abans amb una mica d'oli) i la pastilla de Caldo de Verdures esmicolada i escampada per sobre.

Paso 2

Repartir per sobre els grans d'all, les patates i les olives negres tallades a trossos. Retirar la pell dels quarts de pollastre, fer-los un tall fi a la carn i condimentar-los amb un pessic de sal i pebre. Posar-los a sobre de les verdures.

Paso 3

Tapar la safata amb paper d'alumini. Posar-la al forn pre-escalfat a 180ºC i coure-la uns 20 minuts. Destapar-la, coure-la uns altres 20 minuts i servir les verdures i el pollastre acompanyats del pesto.


Salsa Pesto:

Paso 4

primer desfullat i rentem l'alfàbrega, després la Escaldes (la introduïm en aigua bullint durant 30 segons) i la piquem. A la batedora tirem la llet, després anem fent l'alfàbrega i l'oli, quan hagi pres consistència que volem (semblant a una maionesa), li anem afegint el parmesà, la sal i l'all. Fins que la salsa aquest espessa. Si tenim pinyons, li podem posar una dotzena pelats i triturats.


No hay comentarios: