Ingredients
- 1 pollastre tallat a quarts
- Salsa pesto:
- 100 gr Alfàbrega fresca
- 250 gr de llet
- oli de girasol
- 100 gr Formatge parmesà
- 3 Grans d´all i sal
- Ingredients:
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 1 cabeça d'alls
- 3 tomàquets madurs
- 100 gr olives negres
- 200 gr de patates noves petites
- 1 pastilla de Caldo de Verduras
- pebre
- oli d'oliva
Preparació pas a pas
Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes. Rentar i netejar el carbassó i els tomàquets i tallar-los també a rodanxes. Posar les 3 hortalisses en una safata de forn (ruixada abans amb una mica d'oli) i la pastilla de Caldo de Verdures esmicolada i escampada per sobre.
Repartir per sobre els grans d'all, les patates i les olives negres tallades a trossos. Retirar la pell dels quarts de pollastre, fer-los un tall fi a la carn i condimentar-los amb un pessic de sal i pebre. Posar-los a sobre de les verdures.
Tapar la safata amb paper d'alumini. Posar-la al forn pre-escalfat a 180ºC i coure-la uns 20 minuts. Destapar-la, coure-la uns altres 20 minuts i servir les verdures i el pollastre acompanyats del pesto.
Salsa Pesto:
primer desfullat i rentem l'alfàbrega, després la Escaldes (la introduïm en aigua bullint durant 30 segons) i la piquem. A la batedora tirem la llet, després anem fent l'alfàbrega i l'oli, quan hagi pres consistència que volem (semblant a una maionesa), li anem afegint el parmesà, la sal i l'all. Fins que la salsa aquest espessa. Si tenim pinyons, li podem posar una dotzena pelats i triturats.
No hay comentarios:
Publicar un comentario