Ingredients
- 4 filets de pollastre
- 4 acarxofes
- 4 pebrots vermells
- 2 escalunyes
- 1 llimona
- 1 branqueta de romaní
- 1 branqueta de julivert
- oli d'oliva verge
- unes gotes de vinagre balsàmic
- 1 pessic de pastilla de Caldo de pollo
- pebre
Preparació pas a pas
Rentar i assecar els pebrots. Untar-los amb oli i posar-los en una safata amb una mica d'aigua. Rostir-los 40 minuts al forn pre-escalfat a 200ºC, donant-los la volta a mitja cocció.
Retirar-los, tapar-los i deixar-los refredar una mica. Pelar-los, treure'ls les llavors i tallar-los a trossos. Condimentar els filets de pollastre amb un pessic de pastilla de Caldo de Pollastre i fer-los pels dos costats a la planxa amb una mica d'oli.
Treure el tronc i les fulles dures de les carxofes, tallar-les a làmines fines i posar-les en aigua amb suc de llimona. Pelar les escalunyes i tallar-les al grills. Ofegar-les en una cassola amb un fons d'oli fins que agafin color i afegir-hi els pebrots, el pollastre a trossos i unes fulletes de romaní. Ofegar uns minuts més, afegir-hi el julivert picat i el vinagre, remenar i servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario