viernes, 5 de marzo de 2010

POLLASTRE AMB CARXOFES I PEBROTS ESCA...


Recepta de Pollastre amb carxofes i pebrots escalivats

Ingredients

  • 4 filets de pollastre
  • 4 acarxofes
  • 4 pebrots vermells
  • 2 escalunyes
  • 1 llimona
  • 1 branqueta de romaní
  • 1 branqueta de julivert
  • oli d'oliva verge
  • unes gotes de vinagre balsàmic
  • 1 pessic de pastilla de Caldo de pollo
  • pebre

Preparació pas a pas

Paso 1

Detalle del paso 1. Recepta de Pollastre amb carxofes i pebrots escalivats

Rentar i assecar els pebrots. Untar-los amb oli i posar-los en una safata amb una mica d'aigua. Rostir-los 40 minuts al forn pre-escalfat a 200ºC, donant-los la volta a mitja cocció.

Paso 2

Detalle del paso 2. Recepta de Pollastre amb carxofes i pebrots escalivats

Retirar-los, tapar-los i deixar-los refredar una mica. Pelar-los, treure'ls les llavors i tallar-los a trossos. Condimentar els filets de pollastre amb un pessic de pastilla de Caldo de Pollastre i fer-los pels dos costats a la planxa amb una mica d'oli.

Paso 3

Detalle del paso 3. Recepta de Pollastre amb carxofes i pebrots escalivats

Treure el tronc i les fulles dures de les carxofes, tallar-les a làmines fines i posar-les en aigua amb suc de llimona. Pelar les escalunyes i tallar-les al grills. Ofegar-les en una cassola amb un fons d'oli fins que agafin color i afegir-hi els pebrots, el pollastre a trossos i unes fulletes de romaní. Ofegar uns minuts més, afegir-hi el julivert picat i el vinagre, remenar i servir.

No hay comentarios: