Ingredients
- 8 trossos gruixuts de bacallà dessalat
- 2 pebrots grocs
- 2 pebrots vermells
- 2 pebrots verds
- 2 cebes
- 1 tassa de farina
- 2 cullerades d'oli d' oliva
- Per a la marinada:
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de mel
- 1 culleradeta de mostassa
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- 1 cullerada de ciboulet
- 1 cullerada de julivert
- 2 branquetes de farigola
- pebre
- un pessic de pastilla de caldo de Verdures
Preparació pas a pas
Netejar els pebrots i les cebes, untar-los amb oli i posar-los en una safata refractària amb una mica d'aigua. Posar-los al forn pre-escalfat a 180º C i coure'ls durant 30-35 minuts fins que estiguin tous. Retirar-los, embolicar-los amb paper absorvent de cuina i deixar-los refredar.
Pelar els pebrots, obrir-los per la meitat, treure'ls les llavors i tallar-los a tires fines. Tot seguit, pelar les cebes a grills i posar-les en una safata fonda amb els pebrots.
Per a la marinada: posar l'oli en un bol, afegir-hi el vinagre, la mel, el ciboulet, el julivert, la farigola, la mostassa, el pebre i una mica de pastilla de Caldo de Verdures. Barrejar-ho tot bé amb unes varilles fins que tots els ingredients estiguin ben barrejants.
Abocar la barreja per sobre dels pebrots i la ceba i deixar-los marinar durant 15 minuts. Mentres, enfarinar els trossos de bacallà i fregir-los en una paella amb l'oli calent durant 2 minuts per cada costat. Escórre'ls a sobre de paper absorvent de cuina i servir-los acompanyats dels pebrots i les cebes escorregudes de la marinada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario