viernes, 5 de marzo de 2010

BACALLÀ AMB PEBROTS DE TRES COLORS


Recepta de Bacallà amb pebrots de tres colors

Ingredients

  • 8 trossos gruixuts de bacallà dessalat
  • 2 pebrots grocs
  • 2 pebrots vermells
  • 2 pebrots verds
  • 2 cebes
  • 1 tassa de farina
  • 2 cullerades d'oli d' oliva
  • Per a la marinada:
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de mel
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • 1 cullerada de ciboulet
  • 1 cullerada de julivert
  • 2 branquetes de farigola
  • pebre
  • un pessic de pastilla de caldo de Verdures

Preparació pas a pas

Paso 1

Detalle del paso 1. Recepta de Bacallà amb pebrots de tres colors

Netejar els pebrots i les cebes, untar-los amb oli i posar-los en una safata refractària amb una mica d'aigua. Posar-los al forn pre-escalfat a 180º C i coure'ls durant 30-35 minuts fins que estiguin tous. Retirar-los, embolicar-los amb paper absorvent de cuina i deixar-los refredar.

Paso 2

Detalle del paso 2. Recepta de Bacallà amb pebrots de tres colors

Pelar els pebrots, obrir-los per la meitat, treure'ls les llavors i tallar-los a tires fines. Tot seguit, pelar les cebes a grills i posar-les en una safata fonda amb els pebrots.

Paso 3

Detalle del paso 3. Recepta de Bacallà amb pebrots de tres colors

Per a la marinada: posar l'oli en un bol, afegir-hi el vinagre, la mel, el ciboulet, el julivert, la farigola, la mostassa, el pebre i una mica de pastilla de Caldo de Verdures. Barrejar-ho tot bé amb unes varilles fins que tots els ingredients estiguin ben barrejants.

Paso 4

Detalle del paso 4. Recepta de Bacallà amb pebrots de tres colors

Abocar la barreja per sobre dels pebrots i la ceba i deixar-los marinar durant 15 minuts. Mentres, enfarinar els trossos de bacallà i fregir-los en una paella amb l'oli calent durant 2 minuts per cada costat. Escórre'ls a sobre de paper absorvent de cuina i servir-los acompanyats dels pebrots i les cebes escorregudes de la marinada.


No hay comentarios: