Ingredients (4 persones)
- 1 quilo de salmó fresc sense pell ni espines.
- 1 / 4 de litre de nata líquida.
- 1 / 4 de litre de salsa de tomàquet.
- 7 ous.
- Una mica de sal i de pebre negre.
- 2 cullerades de margarina.
- 2 cullerades de pa ratllat.
Com s'elabora:
Untem un motlle allargat antiadherent de forn amb margarina i pa ratllat.
Batem els ous, afegim la nata i seguim batent juntament amb el tomàquet però sense que agafi cos el batut.
Finalment, afegim el salmó trossejat en cru, la sal i el pebre.
Aboquem la barreja en el motlle i introduïm al bany Maria al forn a 170 º C durant 1 hora més o menys.
Quan estigui quallat, traiem del forn i deixem que es refredi dins del motlle.
Per consumir, fred o temperat, es pot acompanyar amb salsa rosa, amb amanida o emprar per elaborar canapès.
No hay comentarios:
Publicar un comentario