lunes, 1 de marzo de 2010

FIDEUÀ NEGRA AMB PESÒLS


Recepta de Fideuà negra amb pesòls




Ingredients



  • 250 gr. de fideus fins

  • 250 gr de calamarsets/calamars/sípia (nets)

  • 200 gr. pesòls

  • 1/2 pot de Tomate Frito

  • un pessic d'All i Julivert

  • uns brins de safrà

  • 2 bossetes de tinta negra

  • 1 lt de Caldo de Peix

  • 1 pebrot vert picat

  • oli d'oliva verge

Preparació pas a pas



Detalle del paso 1. Recepta de Fideuà negra amb pesòls Paso 1



Saltar lleugerament el pebrot a la paella, jut amb els pèsols. Afegir-hi els calamarsets picats. Condimentar amb l'All i Julivert i quan s'evapori l'aigua que deixen anar, afegir-hi el Tomàquet Fregit. Ofegar.



Detalle del paso 2. Recepta de Fideuà negra amb pesòls Paso 2



Regar amb 750 ml de Caldo de Peix (en reservem una mica per a afegir-lo al morter amb el safrà i les bosses de tinta),


Detalle del paso 3. Recepta de Fideuà negra amb pesòls Paso 3
Afegir els fideus i deixar-ho coure a foc fort durant 10 minuts, apagar, deixar reposar 2 minuts i servir.

No hay comentarios: